Donk B1 plaatst zich voor de kwartfinale

Donk B1 heeft zich woensdagavond 1 april geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB beker.
Na een een rommelige warming up doordat er ook andere teams wilden trainen op het veld waar we moesten voetballen begon de wedstrijd tegen Meerburg B2.
We begonnen voortvarend kregen gelijk een grootte kans die jammerlijk werd gemist.
Meerburg beet met hun snelle buitenspelers van zich af en kwam verrassend op 1-0.
De B1 maakte snel gelijk door een vlot lopende aanval.
Nog voor rust werd het 1-2 voor de B1.
Na de thee kregen we de wind in de rug en liepen we vlot uit naar een dik verdiende 1-5.
Nu hopen op een goeie loting voor de kwartfinale en op het thuisvoordeel.
De B1 maakt nog steeds kans op de dubbel en kijken van wedstrijd na wedstrijd waar het schip strand of dat er een prijs word binnen gehaald. Maar dan zullen de kansen wel beter benut moeten worden.(puntje van kritiek)
Mannen er komen mooie en belangrijke wedstrijden aan blijf zo doorgaan.