Donk B1 plaatst zich voor de halve finale

Donk B1 heeft woensdag 15 april de halve finale gehaald van de KNVB beker.
Vooraf werd de B1 getrakteerd op een goeie sport maaltijd door de jarig geweest zijnde broers Tim en Bas.
De maaltijd bestond uit een cola en een heerlijke suiker donut?
Toen iedereen uit gegeten en gedronken was begon de B1 geconcentreerd aan de wedstrijd.
Nicolaas boys was duidelijk een maatje te klein maar waar we in voorgaande wedstrijden moeilijk tot scoren kwamen werden deze keer de kansen wel uitstekend benut.
De ruststand was een duidelijke met 5-0.
Na de rust speelde Donk B1 de wedstrijd gedecideerd uit 10-1.
Hoogtepunt van de avond was de goal van onze keeper Mike die de laatste kwartier van shirt had geruild met Marvin.
En zijn kwartiertje voetballen beloonde met een goal.
Nu afwachten wie de tegenstander word in de halve finale CKC B1 heeft zich net als Noorwijk B1 ook al geplaatst voor de halve finales.
De andere mogelijke tegenstander word later bekend wedstrijd moet nog worden gespeeld.
Nou mannen zaterdag de laatste strohalm pakken tegen Unio en dan op naar de volgende tegenstander in de beker.