DONK B1 op de foto met sponsor van Houten beheer Bv

Pieter van Houten heeft het mogelijk gemaakt dat de B1 voorzien is van nieuwe trainingspakken. Met zijn bedrijf van Houten BV heeft hij er voor gezorgd dat de B1 er netjes bijloopt nadat hij de A1 al had aangekleed heeft hij na aandringen van mij ook de B1 op zich genomen. Met een kleine bijdrage van de spelers zelf voor winterjassen loopt de B1 helemaal in het nieuw.

Pieter bedankt dat je met je bedrijf hebt willen investeren om na de A1 ook de B1 gedeeltelijk te willen sponsoren. Ik weet ook dat je bij de D1 bezig bent om hen van kleding te voorzien ik denk dat het voor de uitstraling van de Donk jeugd een goeie ontwikkeling is.

Graag wil ik ook Nick Houdijk bedanken voor de wedstrijdshirts die hij beschikbaar heeft gesteld met zijn fysiopraktijk spierpijnvrij.

Heren ik hoop dat we jullie als Donk B1 op sportief gebied plezier kunnen doen.

In ieder geval bedankt namens de trainers en de spelers van de B1