DONK A1 plaatst zich voor nacompetitie om een plekje in de Hoofdklasse.

DONK A1, spelend in de 1e Klasse A, heeft zich zaterdag 2 mei jl. weten te plaatsen voor de nacompetitie om een plekje in de Hoofdklasse te bemachtigen. Trainer Paul Verkroost met Theo de Wit en grensrechter Marcel van Doeland hebben een prima seizoen achter de rug, waarin na een gewenningsperiode van nieuwe trainer met spelersgroep en diverse verliespartijen er alsnog een goed einde aan de competitie is gekomen.
DONK A1 gaf zeker in het begin van het seizoen vele doelpunten weg en helaas waren dit er meer dan dat de spitsen konden maken. Na enkele omzettingen in het team is DONK A1 sinds 14 december(winst tegen XerxesDZB) ongeslagen in competitie en oefenwedstrijden(allen tegen 1e Klassers) en dit resulteerde in een 2e plaats in de 2e periode en de 3e periode werd een prooi voor DONK A1.

Daarom mag DONK A1 nu proberen om via de nacompetitie promotie te bewerkstelligen naar de Hoofdklasse. Een leuk toetje voor deze A-groep, die ondanks allerlei perikelen rondom de A1groep toch voetballend op de juiste weg zijn door gegaan.

Zaterdag 9 mei speelt men een uitwedstrijd bij OVV A1(Oostvoorne) en op zaterdag 16 mei speelt men dan thuis tegen OVV A1, beide wedstrijden beginnen om 14.45 uur.

De winnaar van deze tweeluik gaat door naar de volgende ronde die op 23 en 30 mei worden gespeeld.
De winnaar van die wedstrijden speelt dan op 6 juni de finale voor 1 plek in de Hoofdklasse.

SUCCES mannen