DONK 3 weert zich kranig tegen koploper! DONK 3 – RVC ’33 2 uitslag: 0 – 2

DONK 3 kreeg de nog ongeslagen koploper op bezoek. Aangezien we zelf in thuiswedstrijden nog niet bijster goed voor de dag komen belooft het een zware middag te worden. Om het verhaal kort te houden dat werd het ook. Het moet gezegd RVC was uiteraard de betere ploeg, maar met een beetje scherpte voor het doel had er wellicht stiekem nog een puntje ingezeten.

Op het moment dat El Pasador wakker wordt en rustig aan zijn ontbijtje gaat blijkt RVC al aan het omkleden te zijn. Omdat we nog steeds met de nodige blessures kampen hadden we vandaag de beschikking over een gastspeler (Rene) uit de JO19. Gezien de fitheid van de tegenstander proberen we om de boel dicht bij elkaar te houden in de 1e helft. Dit lukt nog enigszins ook mede doordat RVC vaak slordig is met de zo belangrijke eindpass. Slechts één keer moet Bob uiteindelijk vissen, omdat we even bij balverlies niet goed staan op te letten. We blijven in leven en Malaka had zelfs een reuzenkans om de gelijkmaker binnen te schieten, maar omdat het rechterpootje nog niet geheel fit is moest hij zo nodig naar links switchen (de verkeerde keuze bleek achteraf).

De 2e helft komen we al snel 0 – 2 achter door wederom een moment van onachtzaamheid. Hierna worden de ruimtes groter en groter, maar RVC wordt eigenlijk steeds slordiger en vergeet om de wedstrijd definitief te beslissen . Helaas is de scherpte voor het doel vandaag niet aanwezig en 3 100% kansen worden om zeep geholpen. Een goed potje voor de conditie vandaag, maar voor de ziekenboeg helaas weer wat minder. Wederom 3 blessure gevallen erbij, dus de spoeling wordt dunner en dunner. Hopelijk weet onze masseuse deze week wonderen te verrichten, zodat we komende zondag (uit) weer goed voor de dag kunnen komen. Na afloop werden er door Capitano Bazen nog 3 prachtige cadeaus uitgereikt aan de nieuwe sterren van de toekomst. Met de fitheid in de slaapkamer zit het dus wel goed, hopelijk kan dit ook omslaan naar het veld.

Volgende week een vroege uitwedstrijd: Groeneweg 3 – DONK 3, Aanvang 10.00 uur.

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador