DONK 3 staat als een huis!!! DONK 3 – Olympia 3 uitslag: 4 – 0

DONK 3 heeft ook zijn 2e competitieduel winnend afgesloten. Vooral dankzij een uitermate sterk optreden van Blonk en de Heij werd Olympia zonder punten en zonder doelpunten naar huis gestuurd. Vaak ligt de aandacht op de spitsen of doelpuntenmakers, maar vandaag zetten we een keer de achterhoede in het zonnetje. Met de Blok op doel (BoB moest vandaag optreden als clown op een kinderfeestje), de Heij en Spike op de vleugels en Driel en Blonk als centrale duo, was er vandaag weinig te halen voor de tegenstander. De Heij (op de eerste 10 minuten na) en Blonk vooral waren oppermachtig tegen de als figuranten acterende aanvallers van Olympia. De Keiz(ijs)er heeft de tip van El Pasador vorige week uitermate serieus genomen en heel de week aan een fantastisch tactisch plan gewerkt. Als het achterin dan goed staat heeft DONK altijd voldoende scorend vermogen om het verschil te maken. De 1 – 0 kwam na een afgeslagen corner van het hoofd van Menno en de 2 – 0 kwam van de voet van Ter Meulen.

In de rust werd afgesproken om de tegenstander direct onder druk te zetten. Ter Meulen had goed geluisterd naar de aanwijzing en besloot de bal vanaf de aftrap aan de tegenstander te gunnen, zodat we inderdaad gelijk druk konden zetten. Na de tegenstander even 10 minuten de bal te hebben gegund besloot Ter Meulen het een keer van afstand te proberen. Met een listig balletje verraste hij de keeper en zodoende was het verschil gemaakt. Trotse vader langs de kant die zijn zoon voor het eerst 2x zag scoren en een tegenstander die de knock-out werd toebedeeld. Uiteindelijk maakte Malaka de 4 – 0, na uitmuntend voorbereidend werk van Bazen. Inmiddels was ook van Tol in de ploeg gekomen om zo zijn eerste minuten van het seizoen te pakken, kortom het was alleen maar zonneschijn vanmiddag voor DONK 3.

Onze dank gaat uit naar Scheidsrechter Brenkman die (volgens El Pasador) een foutloze wedstrijd floot. DONK is nu de trotse koploper na 2 speelrondes. Ook wil El Pasador Sjaan bedanken voor het op de gevoelige plaat leggen van onze strijders. We zijn benieuwd naar de uitkomst!!!! Volgende week spelen we, wederom om 12.00 uur, op Sportpark Couwenhoek tegen cvv Zwervers 3.

Amada Mia, Amore Mio,
El Pasador