DONK 3 scoort zowel binnen als buiten de lijnen!! DONK 3 – T.O.G.B. 4 uitslag: 5 – 1

Op een werkelijk prachtige voorjaarsdag doet DONK 3 uitstekende zaken. Allereerst door zelf wederom 3 punten te pakken en vervolgens de enige overgebleven concurrent punten te zien verspelen. Om de goednieuwsshow compleet te maken werd na afloop ook nog duidelijk dat een aantal spelers de koude wintermaanden niet stil hebben gezeten (of wellicht gestaan). DONK had wederom de beschikking over een brede selectie. Mighty Mike had de laatste weken veel minuten gemaakt en besloot om het een weekje rustig aan te doen. Malaka was ‘een beetje misselijk’, waardoor de 16 namen uiteindelijk eenvoudig op het papier werden gezet door De Keiz(ijs)er.

Net als in de heenwedstrijd hielden beide ploegen elkaar in de 1e helft in evenwicht. Nadat Ter Meulen de ban gebroken had ging het echter (net als uit) snel. Binnen mum van tijd stond er een 3 – 0 voorsprong op het bord en dan weet je haast zo goed als zeker de punten zijn binnen. De 2e kwam van de schoen van Netten en de 3e van Mijnheer De Boer. Beide heren doen hiermee goede zaken om hun doelstelling voor dit seizoen nog te behalen (Netten 6 en De Boer nog 8 te gaan). T.O.G.B. probeerde het nog spannend te maken, maar verder dan een eretreffer kwamen ze niet (mede doordat de BoB tegenwoordig een echte killer is). De eindstand werd uiteindelijk door Van der Stad en Van der Hoeven (na een lange droogte waar zelfs de Sahara jaloers op is) bepaald op 5 – 1.

Onder het genot van een drankje was het vervolgens goed vertoeven op het terras, waarna het feest(je) werd beëindigd bij onze vriendelijke Griek in de stad, Jamas!! Inmiddels 9 thuiswedstrijden achter de boeg, 27 punten, 48x gescoord, het zijn cijfers om bij te watertanden. Nog 5 wedstrijden te gaan, 11 punten voor, het mag natuurlijk niet meer misgaan (maar in de voetballerij kan alles, dat hebben we afgelopen week wel gezien). Zo genoeg veren in jullie reet gestopt, volgende week gaat hij weer in de inkt. Ditmaal voor de verandering weer eens uit. A.S.W. 3 – DONK 3, aanvang 12.00 uur.

Om af te sluiten wil ik nog namens ons elftal onze “beste vriend” Jobertus een hart onder de riem steken. Hij is niet in staat om dit te lezen, maar we zijn natuurlijk allemaal erg geschrokken. Jober heel veel sterkte voor jou en je familie, laten we hopen dat de schade enigszins meevalt en dat we je nog kunnen bewonderen op het DONK complex.

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador