DONK 3 laat Groeneweg 3 compleet kansloos!! DONK 3 – Groeneweg 3 uitslag: 6 – 0

De kans op een prijs neemt toe voor DONK 3. Met nog 3 wedstrijden te spelen is de directe concurrent voor de 3e plaats op afstand gezet. De 1e grote kans was nog voor Groeneweg, maar daarna werd op overtuigende wijze afstand genomen. Met een beetje meer scherpte had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen, maar De Keiz(ijs)er was een tevreden man na afloop. “Gezien de belangen vandaag verwachtte ik scherpte, strijd en passie en als je dan na 90 minuten kan concluderen dat dit alles werd uitgevoerd mag je niet meer dan tevreden zijn”.

Zoals gezegd de 1e grote kans was voor Groeneweg. 1 op 1 met de Blok had de aanvaller alle tijd om iets goeds met de bal te doen. Uiteindelijk, mede door toedoen van de intimiderende de Blok, besloot hij tot een slap rollertje in de hoek. Vlak hierna de 1e grote kans voor DONK, maar de Heij kreeg de bal op miraculeuze wijze niet in het lege doel. Het was uiteindelijk Netten die op fabuleuze wijze de ban brak. Vanaf een meter of 30 schoot hij de bal achter de verbouwereerde doelman van Groeneweg. Tegenstander was vanaf hier de weg kwijt, begon meer te mekkeren op de scheidsrechter, waardoor DONK eenvoudig kon uitlopen na een 3 – 0 ruststand. De 2 – 0 vanuit een corner van Steenbergen in eigen doel gekopt en de 3 – 0 na een snelle aanval over links, waarbij Netten breed lag op Mijnheer (shirtjes zijn in bestelling) de Boer.

In de 2e helft was het al gauw beslist, Groeneweg wilde wel, maar DONK was gewoon simpelweg te sterk vandaag. De 4 – 0 kwam van het hoofd van Malaka, na een voorzet van Mighty Mike was hij eerder bij de bal dan de keeper en kopte via de onderkant van de lat raak. DONK ging door en kwam via een schitterende counter op 4 – 0. Tikkie takkie op het middenveld, bal diep gespeeld door Mighty Mike, turbo van de Heij erop en koeltjes afmaken. Zelfs de Keiz(ijs)er veerde op uit de dug-out en had er een applausje voor over. Mede door het warme weer nam DONK wat gas terug en wist uiteindelijk nog maar één keer de trekker over te halen. Hoge voorzet van Malaka werd nonchalant met het voetje verlengd door van Meeteren. Al met al een uitermate goede teamprestatie vandaag.

We gaan op weg naar het slot van de competitie, even de tijd om de puntjes op de i te zetten, want de volgende wedstrijd is pas op 13 Mei. RVC ’33 2 – DONK 3, Aanvang 11.45 uur.

Hierbij ook nog de felicitaties voor de Heren van Loon en Overkamp (en uiteraard de spelers van het 2e) voor het behalen van het kampioenschap in de 3e Klasse E. Klasse mannen!!!!!

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador