DONK 3 hard uit beker geknikkerd!! Kagia 3 – DONK 3 uitslag: 9 – 3

Zowel DONK als Kagia is dit seizoen kampioen geworden in de 4e klasse. Het was op voorhand dus een mooi affiche voor de kwartfinale van de beker. Beide ploegen hebben de dubbel in zicht. Na afgelopen zondag wij dus niet meer, dat moge duidelijk zijn. Maar liefst 2 minuten hadden we uitzicht op de halve finale. In deze minuut schoot Menno van dichtbij, de op dat moment dik verdiende, 0 – 1 tegen de touwen. Een goed begin is het halve werk zullen we gedacht hebben, maar de resterende 88 minuten was Kagia rücksichtslos.

Het moet gezegd worden de tegenstander was simpelweg beter dan ons, maar hoe sommige doelpunten werden weggegeven deed pijn aan de ogen. Te korte terugspeelbal, slap verdedigen, veel teveel ruimte noem maar op. De spaarzame hoogtepunten van ons waren op één hand te tellen. Het 1e doelpunt van het seizoen van Capitano Bazen, mooie 3e treffer van Van der Stad, de invalbeurt van Dessing en hiermee hebben we het wel gehad. Het bekeravontuur was mooi dit seizoen, we zijn op plekken geweest waar we waarschijnlijk nooit meer zullen komen. We zijn erachter gekomen dat voetballen op zaterdag niets voor ons is. De finale stond gepland op 20 Mei (precies de datum van ons jaarlijkse teamuitje), dus hadden we af moeten zeggen. Het is beter zo!!

Nog 2 competitie wedstrijden en dan zit het erop. Hopelijk kunnen we de batterij nog een paar weken opladen, zodat we klaar zijn voor het Jober Thoen toernooi (4 Juni). Net als vorige week bij CKC opnieuw geen beoordeling van het “Balletje”, ditmaal was hij helaas uitverkocht. Esto en ASW uit, nog 2 kansen om het balletje breed van TOGB uit de boeken te laten verdwijnen.

Komende zondag om te beginnen uit naar Bodegraven, Esto 3 – DONK 3, Aanvang 12.00 uur, sportpark ESTO, Kievitsheuvel 1.

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador