DONK 3 geeft winst in slotfase uit handen!! CKC 3 – DONK 3 uitslag: 2 – 2

Alsof de druk van de ketel is na het grijpen van de titel vorige week. Om verschillende redenen kon DONK 3, op deze zomerse zondag, slechts op pad met 13 spelers. Een vreemd gegeven want nog lang niet alle spelers zijn zeker van het behalen van hun doelstelling. 6 spelers die reeds hun doelstelling behaald hebben, 9 spelers die uitzicht hebben op meer en 7 spelers die alvast kunnen gaan sparen om aan het eind van het seizoen de rekening te vereffenen. Het was dus even puzzelen voor De Keiz(ijs)er, maar liggend vanaf zijn strandbedje kon hij uiteindelijk toch nog een fraaie opstelling uit de hoge hoed toveren.

Nadat de Blok al in de 1e helft door het enkeltje klapte, bleef alleen Van Tol over als pinchhitter. Hij bewees echter zijn waarde, want in de 2e helft werd een 1 – 0 achterstand omgebogen in een 2 – 1 voorsprong. Echter, zoals gezegd, kon deze voorsprong niet worden vastgehouden. Het moet gezegd een overwinning was niet verdiend geweest, BoB was weer in goede doen, maar kon helaas wederom de nul niet houden. Doelpuntenmakers vandaag waren Driel en mijnheer De Boer (hij is lekker op dreef, 4 doelpunten in de laatste 6 wedstrijden, maar of het op tijd komt…….). Al met al dus nog steeds geen nederlaag in 2017. Het vizier kan op het volgende doel gericht worden, de beker. Blessures deze week laten herstellen door Daphne, lekker trainen op donderdag en dan op paaszaterdag weer aan de bak. Ben benieuwd wat De Keiz(ijs)er in petto heeft als aanpak, want voetballen op Zaterdag vergt toch een andere voorbereiding. Paaseitjes zoeken op het veld, eieren verven in de kantine of misschien wel de avond ervoor naar het P(a)aspop festival in Moordrecht. Alles is mogelijk…..

Volgende wedstrijd dus komende zaterdag. Kwartfinale Beker, Kagia 3 – DONK 3, aanvang 17.00 uur sportpark Lisserbroek (Kikkerbeetstraat 1). Uurtje rijden maar, U bent van harte welkom!!

Amada Mia, Amore Mio,

El Pasador