DONK 2 WINT EENVOUDIG Excelsior ’20 4 – DONK 2 0-2.

DONK 2 heeft een relatief eenvoudige overwinning geboekt tegen Excelsior ’20. In de eerste helft hadden de Gouwenaars een overweldigende hoeveelheid balbezit. Tot grote kansen leidde dit echter niet. Wel stonden paal (2x) en lat (1x) Gouds succes in de weg.

Trainer Frank van Loon had zijn manschappen opdracht gegeven om in de tweede helft de tegenstander wat meer te laten komen en op deze manier wat meer ruimte te creeren. Die tactiek wierp zijn vruchten af. Jesse Bottinga zorgde met een stift voor de dik verdiende 0-1, terwijl Issam Aaram de wedstrijd met de 0-2 helemaal in het slot gooide na een assist van Zakaria Azaay. Geduld was in deze wedstrijd een schone zaak en dat wist DONK op te brengen.

DONK speelde met twee junioren van -19, omdat Zakaria Mellah en Mo Irezzi ontbraken wegens ziekte.