DONK 2 TE STERK VOOR WOERDEN 3, DONK 2-Woerden 3 2-1

Door razende reporter Joop Spee.

In een duel dat vooral in de eerste helft bol stond van de slordigheden is DONK 2 er in geslaagd om Woerden 3 van zich af te schudden. Na in de rommelige eerste helft, waarin Johan Lubken ontsnapte aan een rode kaart, op achterstand te zijn gekomen, wist Jesse Bottinga vlak voor rust de gelijkmaker aan te tekenen.

De tweede helft liet een aantrekkelijker beeld zien met een over het algemeen wat sterker DONK. Woerden kwam er echter een paar keer gevaarlijk uit, maar keeper Mike Gelderblom hield zijn ploeg op de been met een paar fraaie reddingen. Een in de slotfase fel aandringend DONK claimde eerst nog tot twee keer toe een penalty, maar kon tijdens dezelfde aanval toch nog juichen toen gelegenheidsspits Wouter Lubken met een halve omhaal schitterend scoorde, 2-1.

Daarbij leek het niet te blijven toen Zakaria Mellah met een prachtige pass Jesse Bottinga alleen voor de keeper zette. De Goudse aanvaller besloot de bal op het laatste moment af te leggen, maar daar zat nog net een Woerdense voet tussen. Het bleef bij 2-1.