DONK 2 SPEELT VOOR SINTERKLAAS

Je zou toch zeggen dat Sint Nicolaas als sinds jaar en dag cadeautjes uitdeelt. Niet echter aan de Nieuwe Donkstraat waar DONK 2 koploper Nicolaas Boys 2 ontving. Na een spectaculair scoreverloop, eerst 0-2 en een ruststand van 3-2 en na de gelijkmaker alsnog een voorsprong voor DONK en een dot van een kans om de wedstrijd met 5-3 in het slot te gooien, was het de thuisclub die in de slotfase de cadeautjes aan de Nicolaas Boys uitdeelde. Eerst zorgde slordig balverlies op het middenveld voor een snelle uitbraak en de gelijkmaker en even later ging na onbeholpen verdedigen aan Goudse zijde zelfs de 4-5 er in. Daar bleef het bij.

Doelpuntenmakers aan Goudse zijde waren Vincent Berlijn, Jesse Bottinga en Wessel Akerboom, 2x. Daarmee bracht Wessel Akerboom zijn totaal in dit weekend op drie (zaterdag al een benutte penalty bij Haastrecht A1-DONK A1, uitslag 2-2). Marvin Vat was bijna even schotvaardig, maar vooral ongelukkig. Hij scoorde zowel tegen Haastrecht A1 als tegen Nicolaas Boys 2 onfortuinlijk in eigen doel zonder dat hem daarover iets te verwijten viel.