DONK 2 SLUIT AF MET REMISE DONK 2-RVC’33 2 1-1

Door razende reporter Joop Spee

DONK 2, vorige week zo goed op dreef, kwam in zijn slotwedstrijd matig voor de dag tegen de reserves van RVC ’33 2. Na een zwakke eerste helft met veel onnodig balverlies, waardoor de slag op het middenveld verloren werd, mocht het geen verbazing wekken dat RVC ’33 via een kopbal van zijn vrijstaande spits, met een 0-1 voorsprong aan de thee kon gaan.

In de tweede helft kwam DONK wat beter voor de dag. De ploeg creëerde, zonder tot hoogstaand spel te komen, een paar kansen die echter niet benut werden. Pas in blessuretijd viel de gelijkmaker. Tim van der Eem was de doelpuntenmaker.

Hoewel het seizoen met deze wedstrijd niet de schoonheidsprijs verdiende, moet het begeleidende trio Frank, Kees en Erwin worden nagegeven dat zij erin geslaagd zijn om de spelvreugde binnen het team weer te laten terugkeren. Dat de spelers dit gewaardeerd hebben was duidelijk. Het trio ging met mooie woorden en een doos Merci naar huis.