DONK 2 ontsnapt. Zoetermeer 4 – DONK 2 2-3

Het is inmiddels algemeen bekend dat DONK 2 in de beginfase van een wedstrijd regelmatig staat te slapen. Als de wedstrijd om elf uur begint heeft uw reporter daar nog enig begrip voor, maar als het beginsignaal in Zoetermeer pas om 14.30 klinkt en dat nog steeds het geval is, mogen we toch van een ernstig probleem spreken.

Ook tegen Zoetermeer 4 was het dus weer snel mis. Na amper vijf minuten stond DONK 2 al tegen een onthutsende 2-0 achterstand aan te kijken. Langzaam ontwaakte de ploeg echter uit zijn zomerslaap. Nog voor rust nam Mo Saddiki de aansluitingstreffer voor zijn rekening, 2-1.

Na rust zorgde de goed spelende rechterspits Vincent Berlijn voor de gelijkmaker, 2-2.

In de 87ste minuut deelde DONK de genadeslag uit na een vlekkeloze snelle aanval uit de omschakeling. Jesse Bottinga was de matchwinner, 2-3.