DONK 2 naar de res. Hoofdklasse !!!!!

Op vrijdag 10 juli heeft de KNVB de nieuwe competitie indeling bekend gemaakt van DONK 2. En samen met Antibarbari 2 zeer sterk maar helaas niet afgemaakt seizoen met een periodetitel heeft erin geresulteerd dat de KNVB ons tweede elftal heeft ingedeeld in de reserve Hoofdklasse van West-2. Hoger kunnen 2e elftallen niet ingedeeld worden. Dat betekent dus alsnog een promotie (de 3e op rij  !!!!) voor de ploeg van Remco Overkamp, Jurgen Paap en afscheid nemend leider Kees Vat. Hoewel het jammer is dat de promotie niet op het veld gevierd kan worden zijn er grote en welgemeende felicitaties op zijn plaats. We gaan met DONK 2 spelen op een niveau waarop we nog nooit hebben gespeeld. We komen daar zeer gerenommeerde tegenstanders tegen. Dat zijn reserve elftallen van clubs die met hun eerste elftal uitkomen in de 3e divisie (Quick) en hoofdklasse (SJC, VOC, TOGB). De complete indeling is alsvolgt;    

Hoofdklasse: Antibarbari 2, DHC 2, DONK 2, Foreholte 2, Groeneweg 2, Hillegom 2, Quick 2, RKDEO 2, SJC 2, Spartaan’20 2, TOGB 2, VOC 2, Wilhelmus 2, FC Boshuizen 2.

Een prachtige uitdaging voor de mannen van DONK 2 die de opmars van de afgelopen jaren met vooral eigen spelers beloond zien met een plek op het allerhoogste reserve niveau. 

Vanaf 9 augustus start de selectie de voorbereiding op een nieuwe seizoen. A.s. dinsdag 14 juli spelen zowel DONK 1 als DONK 2 nog een afsluitende oefenwedstrijd van een tussentijds trainingsblok tegen CVC Reeuwijk. Aanvang van beide wedstrijden is 20.15 uur.