DONK 2 KAMPIOEN !!! Overmaas 1-DONK 2 1-3

Het was niet allemaal even flonkerend wat koploper DONK 2 op de hobbelige grasmat van Overmaas liet zien. Een zakelijke 1-3 overwinning bleek een paar uur later echter genoeg om de kampioensvlag te kunnen hijsen. Naaste concurrent IJsselmonde 2 ging namelijk kopje onder bij CWO en kan DONK 2 niet meer achterhalen.

De openingstreffer was voor DONK. Justin Vat scoorde uit een vrije trap. Nog voor rust kwam Overmaas echter verdiend langszij.

Na rust stelde de gelukkig weer in de gelederen teruggekeerde Charaf Akoub zijn broer Azzedine in staat om DONK weer op voorsprong te zetten, 1-2. Kort voor tijd zorgde Jesse Bottinga uit een terecht toegekende penalty voor de beslissing, 1-3.

Rest nog te vermelden dat ook Michael Verdouw na een lange afwezigheid eindelijk weer eens aan een half uur voetballen toe kwam. Net als Charaf Akoub bleek hij het spelletje nog niet verleerd te zijn.

Al met al een fantastisch resultaat voor de mannen van Frank van Loon, Remco Overkamp en Kees Vat. Felicitaties hierbij van uw reporter. De feestelijkheden zullen naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden na het eerstvolgende thuisduel van DONK 2 tegen IJsselmonde 2 op 20 mei.