DONK 2 GEDISCIPLINEERD NAAR GROTE ZEGE DONK 2-Full Speed 5 6-0

Trotse periodekampioen DONK 2 pakte tegen laagvlieger Full Speed 5 alweer de volle buit. Na een 1-0 ruststand (doelpunt Charaf Akoub) werd de druk in de tweede helft opgevoerd. Het verzet van de sportieve Delftenaren was definitief gebroken toen de bal in de chaos die was ontstaan na een combinatie tussen Zakaria Mellah en Mo Irezzi, in paniek in eigen doel werd gewerkt, 2-0.

In de 71ste minuut zorgde een afgemeten voorzet van Wouter Lubken alweer voor paniek bij Full Spee. Dit keer was het Charaf Akoub die doeltreffend profiteerde, 3-0.

Nog geen zestig seconden later verzond Wouter Lubken opnieuw een pass op maat. Mo Irezzi schatte de bal op waarde en scoorde beheerst, 4-0.

In de 80ste minuut was het de beurt aan Azzedine Akoub. Hij soleerde zich in schietpositie en zag tot zijn genoegen dat de keeper mistastte op zijn houdbare schot, 5-0.

Full Speed op zijn beurt kwam pas in de 81ste minuut tot zijn eerste schot in de tweede helft. De bal verdween echter ruim naast het heiligdom van Dennis de Vogel..

Het halve dozijn van DONK werd volgemaakt door Mo Irezzi die een fraaie pass van Lars Honkoop goed afrondde, 6-0.

Daar bleef het bij. Een goal van Mo Irezzi, op aangeven van Jesse Bottinga, werd nog afgekeurd wegens buitenspel. Het mocht de pret niet meer drukken.

Al met al een prima zege van een verzorgd en gedisciplineerd spelend DONK 2.

Aanstaande zondag gaat DONK op bezoek bij de nummer 5, CWO 1.