DONK 2 gaat voor periodetitel

Het komende weekend geniet het selectievoetbal van een vrij weekend na de eerste periode van 8 wedstrijden. Die is echter voor DONK 2 nog niet helemaal afgerond omdat afgelopen zondag tegenstander VELO 2 te weinig spelers op het veld kon brengen en uitstel kreeg van de KNVB.

Komende dinsdag wordt deze laatste wedstrijd in de eerste periode door DONK2 ingehaald. Deze wedstrijd levert bij winst de eerste periodetitel op. Dat zou een absolute topprestatie zijn na de 2 kampioenschappen in de afgelopen 2 seizoenen. Het geeft ons in ieder geval recht om aan het einde van het seizoen voor promotie naar de reserve Hoofdklasse te spelen. Een unicum binnen de club. Afgelopen donderdag werd er in ieder geval aan het goed gevoel gewerkt door stadgenoot Olympia 2 met maar liefst 6-1 te verslaan. De mannen van DONK2 spelen dinsdag de wedstrijd tegen VELO om 20.15 uur op eigen veld. Zij kunnen alle steun gebruiken uiteraard.

DONK1 speelde ook afgelopen donderdag een oefenwedstrijd. Tegen zaterdag 2e klasser cvv Berkel werd met 3-1 gewonnen. Een mooie start op weg naar de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop. Aanstaande zondag is dus ook DONK 1 vrij. Zij spelen eveneens a.s. dinsdag 19 november. Het betreft een uitwedstrijd tegen zaterdag 4e klasser Zestienhoven. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur en vindt plaats in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup.

Geniet van het vrije weekend en tot komende dinsdag !!!