DONK 2 FIER AAN KOP Victoria ’04 2- DONK 2 0-2

DONK 2 deed goede zaken door in de uitwedstrijd tegen Victoria ’04 met een verdiende 0-2 zege aan de haal te gaan. Hoewel het spel niet was om over naar huis te schrijven hadden de Gouwenaars gedurende het grootste deel van de wedstrijd de controle in handen. Bij de rust was de stand nog 0-0. Bij een gevaarlijke counter ontsnapte DONK aan een achterstand. Keeper Dennis de Vogel redde echter uitstekend.

In de tweede helft nam DONK afstand van zijn opponent.

Eerst gaf Zakaria Azaaj de bal met de borst uitstekend mee aan Marco Douma. De na een ernstige blessure en een uitstapje naar het zaterdagvoetbal weer in het selectievoetbal teruggekeerde middenvelder scoorde beheerst de 0-1.

Later was Zakaria Azaaj alweer de aangever. Hij verzond een lage pass over de hele breedte van het veld in de voeten van Justin Vat die met de binnenkant van zijn voet rustig afrondde, 0-2. Daarbij bleef het.

DONK 2  is nu alleen koploper met 9 punten uit drie wedstrijden. Zondag ontvangt de ploeg het op de vijfde plaats staande CWO 1.