DONK 2 EENVOUDIG VERDER, VCS 2-DONK 2 3-6

Na de ruime 5-1 thuisoverwinning op VCS 2 heeft DONK 2 er ook in Den Haag geen twijfel over laten bestaan wie de sterkste was. Het werd 3-6 in een wedstrijd waarin gemakkelijk de dubbele cijfers hadden kunnen worden gehaald. Een manco van de ploeg is echter dat de ploeg nog veel te weinig als een team speelt. Te ver doorgevoerde individuele acties sterven in schoonheid terwijl medespelers in riante positie staan. Of leiden tot balverlies, waardoor de drie tegengoals plus ook nog een paar grote kansen voor VCS kunnen worden verklaard.

Na een bar slechte eerste helft stootte DONK uiteindelijk eenvoudig door naar 3-6 dankzij drie doelpunten van Zakaria Mellah, twee van verloren zoon Tijs Gommans en een van Kelvin Vat.
Aanstaande zondag 29 mei speelt DONK 2 zijn volgende wedstrijd in de nacompetitie thuis tegen Full Speed 4.