DONK onder 23 wint toernooi bij RSCV Zestienhoven.

Maandag 9 juni hebben met Donk O23 deelgenomen aan een groot toernooi bij RSCV Zestienhoven.
Met prachtig weer werd in twee poules van 5 teams gespeeld, in totaal 10 deelnemende verenigingen.
Donk begon goed in de eerste poulewedstrijd en won vrij gemakkelijk met 3-0 van Swift Boys.
In de tweede wedstrijd kregen we meer weerstand van VVOR maar we behaalden wederom een terechte overwinning.
In de derde wedstrijd moesten we tegen Zestienhoven, net als ons op dat moment nog ongeslagen in de poule.
Beide teams kregen de kans om de winnende goal te maken maar het bleef bij de brilstand van 0-0.
In de laatste poulewedstrijd was een gelijkspel voldoende om de kruisfinales te behalen.
Tegen Oud-Beijerland werd het een 1-1 gelijkspel en zo bleven we in de race voor de titel.
In de halve finale tegen vv Pernis hadden we wederom het beste van het spel en kwamen we terecht op voorsprong.
Helaas werden de verdere kansen niet benut en werd een persoonlijke fout wel direct afgestraft door Pernis 1-1.
Strafschoppen moesten gaan beslissen wie er door zou gaan naar de finale.
Mark miste de eerste penalty en we kwamen op achterstand. Daarna scoorden Werner, Pascal, Jesse allemaal wel.
Gelukkig had Eem inmiddels al twee penalty’s  gestopt en kon Mike Hooft de winnende binnen schieten, Finale!
De tegenstander in de finale was Slikkerveer en het werd 1-1 in de reguliere speeltijd.
Daarna 2×5 minuten verlenging, daarin waren we de betere ploeg en maakte Issam de winnende goal!
Het was genieten van de beloften, die in vrijwel alle wedstrijden met een positieve spelopvatting de bovenliggende partij waren.
Na vandaag weten we een ding zeker : De toekomst van Donk ziet er heel goed uit!!!

Donk onder 23

Donk onder 23b