De Sportcolumn: Zomaar even

Feyenoord –Ajax was spannend maar niet direct top vond ik. Je verdiend winst ,kom door een pracht goal achter ,dus blij met de goal vlak voor tijd. Je weet dat ik Feyenoord fan ben , maar wat scheidsrechter Kuijpers presteert is ergerlijk. Ik roep al jaren dat het een thuisfluiter is ,zag hem Gudetti e bij de laatste overwinning van Feyenoord in de kuip ,Feyenoord een penalty kado doen. Je zag het ook internationaal gebeuren Hij was jaren prima bezig maar de laatste twee jaar is het matig, zal hij daarom weinig toppers in Europa krijgen ?

Hij kan zelfs zijn rode kaart niet meer vinden en de tijd bijhouden ,enige maanden terug een speler wordt aan de zijlijn tegen de reclameborden geschopt ,gele kaart ?? Wat Klaassen flikte, daar was ieder het er over eens rood ,nee hoor geel, heet marchanderen. Tijd rekken keeper en drie keer op onthoud kramp en blessures, 4 minuten erbij ,slecht klokkie scheids .

Menige club in het rechter rijtje zou hij anders aanpakken ,zeker weten of meer tijd bijtellen. Dat hij zich zelf voor schut laat zetten door de keeper en geen geel geeft is onvoorstelbaar, als je meent de topper te zijn.

Dus scheidsrechtersbaas van Egmond : Optreden tegen je corps. Liesveld laat te veel toe ,Kuijpers marchandeert. Makkelie durft geen pingels meer te geven . Uniformiteit inmiddels onmogelijk.

Maar ja Zeist weet alles beter ,dus rommel maar verder heren.

Ik moest het even kwijt , sportvrienden

ferdy