De Mini Pupillen zijn volop in beweging!

Een deel van de Mini Pupillen is deze zaterdag gestart met een 4 tegen 4 competitie samen met vv Haastrecht, ASW en RVC’33.
Op deze eerste zaterdag kwam vv Haastrecht op bezoek op sportpark DONK. De jongens en meiden waren toch wel een beetje zenuwachtig voor deze wedstrijdjes want het is toch wel wat om tegen een andere club een wedstrijdje te gaan spelen.

Ondanks de zenuwen deed iedereen super zijn best en kwamen er doelpuntrijke uitslagen uit de wedstrijdjes van 12 minuten. Het wedstrijdje wat uiteindelijk op 5-5 eindigde was toch wel erg spannend voor zowel de kinderen als de toegestroomde ouders en de vele andere geïnteresseerden!

De wedstrijdjes werden afgesloten met de penalty’s waar iedereen een keer mocht proberen te scoren en ook iedereen probeerde een bal te stoppen. Het net werd ook hier weer vaak gevonden!
Nadat de jongens en meiden elkaar sportief de handen hadden geschud zaten de eerste wedstrijdjes van 2015 er al weer op. Een geslaagde aftrap!

Naast de wedstrijdjes was er natuurlijk ook training voor de andere Mini Pupillen. Deze kinderen gingen aan de gang met leuke oefeningen onder leiding van trainer Tim en Joey. Ook hier werd natuurlijk een partijtje gespeeld en mochten ze eind nog een penalty nemen ook!

In de maand Maart is er voor Mini Pupillen een actie in samenwerking met Brede School Gouda. Klik op onderstaande link voor meer info over deze actie.
Heeft u vragen of wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het Mini Pupillenvoetbal bij sv DONK dan kunt u een mail sturen naar minipupillen@svdonk.nl .

Mini Pupillen 7 maart 2014a

Klik hier voor Mini Pupillenvoetbal sv DONK via de Bredeschool