De Mini Pupillen zijn goed bezig!

De Mini Pupillen zijn dit seizoen al meer dan 10 weken aan de gang bij sv DONK en hebben daarbij al weer leuke dingen voorbij zien komen.

 

Naast de reguliere training iedere woensdag en zaterdag worden er door de 5- en 6- jarige Mini Pupillen ook al 4 tegen 4 wedstrijdjes gespeeld. RVC’33 en ONA zijn al op bezoek geweest op sportpark DONK!

 

Van de wedstrijdjes tegen RVC’33 staan er een aantal mooie foto’s in het fotoalbum. Klik op de link hieronder: http://www.mijnalbum.nl/Album=3TSCFFGA

 

Op de woensdag hebben de kinderen ook al een pannenkoekentraining achter de rug. Dit houdt in dat de kinderen na de training konden genieten van een aantal heerlijke pannenkoeken! In het fotoalbum zijn ook mooie foto’s te vinden van een woensdagmiddag training en nog een aantal andere leuke foto’s. Klik hieronder voor de link: http://www.mijnalbum.nl/Album=4BHZROJA

 

Heeft u interesse in het Mini Pupillenvoetbal bij sv DONK of weet u iemand die interesse heeft? Neem dan contact op met coördinatoren via minipupillen@svdonk.nl .