Dankwoord Edwin Erwich

Ik wil jullie op deze manier hartelijk bedanken voor de afgelopen 3 seizoenen waarin ik als hoofdtrainer van het 1e elftal werkzaam mocht zijn. In deze 3 seizoenen heb ik met veel plezier bij jullie vereniging gewerkt. Er waren natuurlijk de bekende pieken en dalen, maar terugkijkend overheerst bij mij een positief gevoel.

Ik wil jullie zeker bedanken voor de kans om zonder ervaring voor het eerst hoofdtrainer van een 1e elftal te mogen zijn. Ik heb de laatste 3 jaren ontzettend veel geleerd over wat het betekent om hoofdtrainer te zijn. Deze ervaringen zullen mij in de toekomst alleen maar van pas komen.

In het bijzonder wil ik vooral de mensen bedanken met wie ik intensief heb samen gewerkt: het bestuur, de technische commissie, de technische staf, de medische staf en begeleiding van de selectieteams. Dank jullie wel voor jullie steun, inzet en bijdrage de afgelopen jaren!!

Verder wil ik met name een aantal vrijwilligers bedanken: de supersupporters: Lenie & Teuni, de razende reporter Joop Spee, communicatie expert André van Dantzig, regeltante Marjo. Een groot en speciaal dankwoord voor mijn (en helaas niet meer onder ons), grote kleine vriend Jober, die ik nog steeds ontzettend mis!! Zonder jullie was het allemaal een stuk lastiger geweest.

Ten slotte wil alle spelers bedanken voor hun bijdrage. Voor de mooie momenten zoals de promotie. Voor de gezellige en prettige manier van samenwerken op maar ook buiten het veld.

Ik wens iedereen ontzettend veel plezier en sportieve successen in de toekomst toe. Ik kom zeker volgend jaar naar het 1e kijken, tot dan!!

Met sportieve groet,

Edwin Erwich