Corona update: vanaf 14 oktober 2020 om 22.00 uur weer aanpassing regels voor komende twee a vier weken

Helaas zijn er weer nieuwe strenge regels uitgevaardigd door de Overheid, vanwege oplopende aantallen besmettingen..

Geen competitievoetbal voor ALLE leden de komende twee tot vier weken.

Geen trainingen voor de spelers/speelsters BOVEN de 18 jaar

Jeugd tot en met 18 jaar mag WEL trainen de komende weken en eventuele onderlinge wedstrijden spelen op eigen terrein met eigen teams..

Sportkantine is dicht en GEEN ouders langs de lijn.

Kleedkamers zijn komende periode ook gesloten; toiletten in hal bij kleedkamers zullen voor noodgevallen open zijn.

Vervolgens is het weer wachten op bericht van de Overheid, wanneer we eventueel wel weer mogen trainen en competitiewedstrijden spelen.

Ons advies is aan iedereen die de komende weken wel gaat trainen, Houdt je aan de regels, heb je klachten, informeer je trainer en blijf thuis. Was goed je handen en probeer afstand te houden tussen trainers en spelers/speelsters.

Voor meer info over de regels van het RIVM, kijk op www.rivm.nl

Op de website www.knvb.nl kunt u ook alle vragen en antwoorden over en rondom de actuele regels omtrent Corona lezen.

Wij wensen iedereen goede gezondheid toe, probeer de tijd goed door te komen en zorg goed voor elkaar en voor uw naasten.

Bestuur sv DONK