CORONA Update 30 april 2020; Jeugd start met trainingen

sv DONK start weer met de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Alle jeugdleden (+ ouders) hebben vanavond een mail ontvangen over het weer mogen gaan trainen op het DONK-complex, vanaf 30 april a.s. met alle relevante informatie daarbij gevoegd.

Vanaf 29 april mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan, mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. De 1,5 meter afstand bewaren geldt ook voor trainers onderling.

We moeten ons echter wel aan de nodige voorschriften en regels houden. Deze regels en voorschriften staan in bijgevoegde protocollen Ouders (pagina 10), Spelers (pagina 9), Trainers (pagina 7/8) en Algemene Hygiëne van NOC/NSF (pagina 2).

nocnsf_protocol_verantwoord-sporten-jeugd

Wij vragen u  deze goed door te lezen en u  aan de regels te houden, zodat de kinderen weer kunnen trainen. (Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact opnemen met de jeugdvoorzitters of het bestuur)

Voor de goede orde: De kantine is dicht en ook verzoeken wij alle leden van sv DONK en geïnteresseerde familieleden of andere belangstellende om de komende periode NIET naar de trainingen te komen kijken. Buiten spelers/speelsters, trainers en toezichthouders, mogen geen andere personen op het complex aanwezig zijn.

Mochten de regels niet nageleefd worden, lopen we als vereniging het risico op een boete en wederom sluiting van het complex.

Mocht het zo zijn, dat regels NIET worden nageleefd, of het blijkt dat algemene regels door de vereniging niet goed kunnen worden uitgevoerd, dan kan het Bestuur besluiten de trainingen stop te zetten. U zult hierover dan via de trainers en de website worden geïnformeerd.

Dit geldt ook als de overheid weer een besluit zou nemen tot niet meer sporten voor de jeugd.

We zijn nog op zoek naar diverse toezichthouders, die tijdens de trainingstijden toezicht willen houden op het betreden van het complex, het afstand houden bij fietsen plaatsen en langs en op de velden. Trainingen vinden plaats op maandag t/m donderdag vanaf 17.45 uur tot ongeveer 21.15 uur. Vier mensen per avond zou mooi zijn, verdeeld over twee tijden 17.45 uur tot en met 19.30 uur en 19.30 uur tot en met 21.15 uur.

Ook voor de zaterdagmorgen zoeken we 4 personen, hiervoor in het tijdspad van 8.45 uur tot en met 11.30 uur. Aanmelden kan via secretaris@svdonk.nl. We zullen daarna contact met u opnemen over de juiste invulling van de avonden en zaterdagen.

Bestuur sv DONK