Contract: Hoofdtrainer tekent contract seizoen 2020/21

Donderdag 16 juli jl. (door de corona iets later gepland dan voortgaande jaren), werd door de TC de informatie avond georganiseerd voor de selectie. Tijdens deze avond wordt aan de selectiespelers uitleg gedaan over het nieuwe seizoen. Zaken als: wanneer starten de trainingen, wat wordt er van de spelers verwacht, hoe blijft men fit tijdens de zomerstop etc. worden dan aan de orde gebracht.

Ondanks dat we in maart al wisten, dat onze hoofdtrainer Pieter van Zoest zijn contract bij Donk nog een jaar wilde verlengen, moest ook dit nog officieel plaatsvinden.

Voor het starten van de avond nam voorzitter Ruud Lubken het woord en nodigde Pieter uit om zijn handtekening te zetten onder het contract voor seizoen 2020/2021.

Ook FysioVisiq heeft zich voor het nieuwe seizoen weer verbonden aan de club en dit contract werd ook getekend.

Fred Klomp, die deze avond verhinderd was, maar door de ludieke actie van de selectie heeft besloten om er toch nog een jaar aan vast te plakken als verzorger, zal op een later tijdstip het contract ook nog tekenen.

Verder kon er vermeld worden, dat het trainersteam uitgebreid wordt met Patrick de Blok als vervanger voor Harry van der Pouw en dus de keepers onder zijn hoede zal nemen en Menno de Jong, die naast John Olsthoorn ook Pieter zal ondersteunen tijdens de trainingen.

Ook bij Donk 2 is er een uitbreiding in het leidersteam en is Edwin van Riemsdijk bereidt gevonden om als leider van Donk 2 te gaan fungeren.

Uiteraard wensen we spelers en begeleiders heel veel succes voor het komend seizoen en heetten we de nieuwkomers van harte welkom.

Het bestuur