Compliment aan alle jeugdtrainers

Nadat eind september eerst de kantine dicht moest van de Overheid, kon er nog wel gevoetbald worden door de jeugd en senioren, echter vanaf 18 oktober werd de hele competitie voor alle leeftijden stop gezet.

De jeugdgroepen mochten gelukkig wel blijven trainen op de standaardavonden en op de zaterdagen en er mocht/mag onderling gespeeld worden.

De senioren mochten eventjes in groepjes van 4 verder trainen, wat de selectie dan ook enkele weken heeft gedaan op 1 avond in de week; maar ik hoef niemand te vertellen, dat het wel leuk is om nog wat te kunnen doen, maar dat, waar je het voor doet, wedstrijden spelen, gezellig samen zijn in kleedkamer, kantine, terras, dat dit er niet is.

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat we vanaf dinsdag 15 december 2020 voor minimaal 5 weken in een harde lock-down gaan belanden.

Dus kantine blijft helaas nog langer dicht, senioren mogen nog wel trainen, maar alleen in groepjes van 2, dus dat stopt ook weer, maar de jeugd tot 18 jaar mag nog steeds blijven trainen, maar helaas geen wedstrijden spelen.

Ik ben enkele malen op de zaterdagen bij de jeugdtraining wezen kijken en een enkele keer op een doordeweekse avond, maar het is zeer knap van onze jeugdtrainers om met name de jongste jeugdgroepen te blijven trainen en met die groepen diverse onderdelen te doen, spelcircuit, onderling toernooitje, onderlinge wedstrijden en het plezier straalt er nog steeds van af en ik hoop dat iedereen toch met enthousiasme door kan en wil blijven gaan tot in ieder geval eind januari 2021 zonder wedstrijden.

Wat mij betreft een groot compliment waard.

Ruud Lubken

Voorzitter sv DONK