Beste leden, supporters van sv DONK

Zoals u ongetwijfeld de laatste tijd heeft mee gekregen is het onderwerp “Racisme” op en om de voetbalvelden opgedoken.

In eerste instantie bij het Profvoetbal, maar vervolgens bij het amateurvoetbal. De overheid is samen met de KNVB bezig een aanvalsplan tegen Racisme op te zetten,

maar wij zullen er ook in het amateurvoetbal op moeten letten, dat we dit soort incidenten niet mee gaan maken op ons complex.

Wij hebben er bij sv DONK tot op heden gelukkig nog nooit mee te maken gehad en als bestuur hopen we ook dat dat zo blijft.

Echter als we met zijn allen langs de lijn staan, hoeft er maar een iemand een ongelukkige opmerking te maken richting spelers en/of scheidsrechter

en de boel staat op ontploffen, wedstrijd zal gestaakt worden en de club heeft een hoop problemen met puntenaftrek, boete etc als mogelijke uitvloeisels.

Derhalve verzoekt het Bestuur van sv DONK er met z’n allen goed op te letten dat dat op en om onze velden niet gebeurt en

indien dit gemerkt wordt dat we elkaar hier op aan spreken op een juiste manier.

Het Bestuur kan nooit voorkomen dat mensen dit roepen, maar worden vervolgens wel met de gevolgen geconfronteerd, Je club zal achter staan en

Je roept dit en wedstrijd wordt gestaakt en mogelijk krijgt tegenstander punten in mindering, waardoor je eigen club weer kan hopen op beter resultaat.

Wij rekenen op een ieders medewerking en wensen allen weer een mooi sportweekeinde en toekomstige sportweekeinden toe.

Ruud Lubken
Voorzitter Bestuur sv DONK