ARC F1 – DONK F1, uitslag 8-1

Vanmiddag de uitwedstrijd tegen ARC F1 in Alphen. Na een mooie overwinning tegen Ona F1 afgelopen zaterdag wacht nu ARC F1 die zijn eerste overwinning ook al binnen heeft.
Het zou zwaar worden wisten wij van te voren ,ARC heeft 10 F-elftallen dus veel te kiezen uit de voetballertjes.

De eerste helft begonnen wij met een harde wind tegen en kwamen wij direct onder druk te staan. Je kon duidelijk zien dat ARC al jaren op dit niveau speelt want ze zochten steeds het vrije mannetje en voetbalde gemakkelijk.

Toch duurde het nog een tijdje voordat een foutje van onze spelers werd afgestraft 1-0 .ARC ging door en kregen veel corners mee die door de harde wind zeer gevaarlijk waren. Een afstandsschot werd gedragen door de wind en belande in ons doel 2-0 . Hierna kregen wij een periode dat wij ook goed combineerde en ARC terugdrongen ,maar dit resulteerde niet in een goal. Toch met 2-0 de rust in en ik dacht misschien is er nog wat mogelijk met de wind mee die in deze leeftijdsgroep erg belangrijk is.

De tweede helft begonnen we goed, Divine scoorde de 1-2 en de hoop was terug. Helaas was de hoop van korte duur ,wij gingen met teveel jongens vooruit en vergaten te verdedigen waardoor er steeds meer aanvallers liepen dan dat wij met verdedigers liepen en dat speelde ARC goed uit. Wat ook opviel waren de vele corners die ARC ook in de tweede helft kreeg.Op zich niet erg alleen konden de spelers van ARC 3 maal vrij inkoppen omdat wij ze niet goed verdedigde.Heb geen zin om verder de goals van ARC op te noemen haha maar het werd 1-8.

Kortom een goed leermomentje voor onze jongens en ik denk dat ARC zeker om de eerste plaats gaat strijden dus de volgende tegenstanders zullen meer van onze sterkte zijn.
Wil overigens niet zeggen dat onze jongens er niet voor gestreden hebben ,de inzet was goed en we gaan zeker nog genoeg punten halen.
Marco