Afsluitende trainingsdag met de mini-pupillen / kabouters!

Zaterdag 11 juli was het dan zover: de laatste trainingsdag van het afgelopen seizoen voor de mini pupillen / kabouters van de s.v. Donk. De jongens én meisjes die variëren in de leeftijden 4 – 6  jaar hebben het hele jaar getraind op de woensdagmiddag en/of de zaterdagochtend op ons complex.

De trainingen stonden het hele jaar afwisselend onder leiding van Michiel Dessing (tevens coördinator), Glenn Telusa, Sander van Beek en Johan Lubken. Daarnaast hadden we ook stagiaires Damian van Driel en Jesse Keijser die assisteerde bij het training geven. 

Als afsluiter van een bijzonder jaar hadden de trainers, samen met wat sponsoren en het bestuur, een leuke afsluiter geregeld. Een echte feesttraining met voetbal spelletjes, een opblaas stormbaan van maar liefst  17 (!) meter lang en een zakje chips en ijsje na de training. Iedereen was super enthousiast en deed onwijs leuk mee.

Na de training werden de trainers verast met een leuke attentie vanuit de ouders van de kinderen en kregen de stagiaires een leuk aandenken namens de club. Vanaf het nieuwe seizoen gaan we weer beginnen, wij hebben er zin in!!

Mocht je nu mee willen trainen of meer info willen, kijk dan op https://www.svdonk.nl/mini-pupillen-kaboutervoetbal-gouda/

Fijne zomervakantie,

Trainers Donk mini pupillen / kabouters