Aanschaffen Donktenue

Beste leden,

Langzaamaan komen we uit de “lock-down” van de Coronacrisis. De jeugd is vanaf begin mei weer aan het trainen en ook de 18+ groep mag weer beginnen. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen en de 1.5 m in acht nemend.

Dit betekent, dat we ons ook kunnen gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen, zodat we in september hopelijk weer kunnen starten met wedstrijden.

In dit 100 jarig jubileumjaar zal de start van het nieuwe seizoen er anders uit zien dan voorgaande jaren.

En met anders……bedoelen we anders in ons tenue.

Het sponsorcontract met Sport 2000 loopt eind van dit seizoen af, dus zijn er gesprekken geweest met diverse mogelijk nieuwe sponsoren. Dit heeft er toe geleid dat er een nieuw sponsorcontract getekend is met Voetbalshop.nl. en we volgend seizoen gaan voetballen in een NIKE tenue

Omdat Voetbalshop.nl zelf kan ontwerpen en omdat de meeste teams liever in een shirt met korte mouwen spelen, is er een groep mensen bij elkaar gezocht, die samen met Voetbalshop.nl bezig zijn om een nieuw DONK tenue te ontwerpen met een moderne en frisse uitstraling.

Uiteraard wordt u op de hoogte gebracht, wanneer er een definitieve keuze is gemaakt en hoe vervanging in zijn werk gaat.

Dit betekent voor u, dat het nu geen zin heeft om een nieuw (huidig) DONK-shirt, broekje of kousen te kopen, als blijkt dat uw shirt te klein geworden is of om een andere reden vervangen moet worden (tenzij u het natuurlijk zelf leuk vindt om zo’n shirt in uw bezit te hebben als herinnering).

De wijziging van het wedstrijdtenue zal niet leiden tot een grote uitgave bij de leden.

Een specifieke sponsorregeling met “Voetbalshop.NL” ligt hieraan ten grondslag.

Bestuur sv DONK