Aangescherpte Coronamaatregelen SV Donk

Beste Donk-leden en bezoekers van SV Donk,

Naar aanleiding van de persconferentie van 06 augustus jl. dienen alle horecagelegenheden vanaf 10 augustus 2020 te gaan werken met een reserveringssysteem. 

Deze maatregel geldt ook voor sportkantines.

In het kader van deze maatregel vragen wij uw medewerking bij uw bezoek aan het sportcomplex van SV Donk indien u gebruik maakt van onze kantine of terras voor het nuttigen van een consumptie. De ingevoerde maatregel betekent het volgende:

• een gezondheidscheck. De betreffende vragen vind u terug op de registratietafel in de hal van onze kantine. Bij het positief beantwoorden van 1 of meerdere van deze vragen willen wij u verzoeken van uw bezoek af te zien.

• compsumpties mogen alleen genuttigd worden indien u gebruik maakt van 1 van de zitplaatsen in de kantine of op het terras. Bent u met meer dan 2 personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren dan verzoeken wij u de regels m.b.t. de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Staan in de kantine of op het terras is niet toegestaan tenzij u dit doet om een consumptie af te halen aan de bar of bij het loket van de keuken.

Daarnaast worden alle bezoekers gevraagd zich te registreren. 

Bezoekers laten naam en contactgegevens achter zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met de sportkantine.

Bestuur en Barcommissie SV Donk