A-selectie sv DONK start voorbereiding

Zondag 9 augustus start de A-selectie van SV DONK de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Laten we hopen dat we dit seizoen wel kunnen afmaken en we wederom zo lekker gaan meedraaien als het afgelopen jaar. DONK 1 gaat dat opnieuw doen in een mooie 2e klasse met o.a. regiogenoten RVC’33, ESTO en Groeneweg. DONK 2 gaat de uitdaging aan om ook op het niveau van de reserve hoofdklasse te laten zien wat we waard zijn.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom is de TC erin geslaagd een mooi programma samen te stellen tot aan het begin van de competitie. Met name de wedstrijden tegen eersteklassers Spartaan’20 en stadgenoot Olympia vallen daarin op. Onderstaande vind U de volledige voorbereiding van de A-selectie.

De wedstrijden zullen uiteraard binnen de geldende beperkingen agv Corona bezocht kunnen worden. Hou wel rekening met de voorschriften die daarbij zowel op ons als op het complex van andere clubs zullen gelden. Hou daarvoor o.a. de website in de gaten.