A-selectie sv DONK naar Düsseldorf

De A-selectie van sv DONK zal het komend weekend van vrijdag 11 t/m zondag 13 januari het traditionele trainingsweekend beleven. Dit jaar is er door SLC i.s.m de spelersgroep en trainers gekozen voor een buitenlandse locatie, te weten Düsseldorf.

Vrijdagochtend zal de groep van 32 spelers en 11 begeleiders zich verzamelen op het DONK complex om vervolgens naar Duitsland te reizen. Daar staan een sportief en gezellig programma op de agenda. Vrijdagmiddag wordt er getraind en zaterdagmiddag worden er 2 wedstrijden gespeeld. Om 13 uur speelt DONK 2 tegen KSD Marine uit Den Haag en om 15 uur speelt DONK 1 tegen EVC uit Edam. Mocht u willen komen aanmoedigen…u bent van harte welkom.op het complex van D.C.F.R aan de Pariser Strasse. 65 te Dusseldorf. Daar wordt vrijdag ook getraind.

Onder de andere activiteiten die we zullen ondernemen zijn in ieder geval inbegrepen een bezoek aan de kartbaan, het trachten te ontsnappen in de escaperoom alsmede uiteraard een bezoek aan de Dusseldorfse Altstadt.

We wensen de spelers en begeleidingsgroep een heel leuk weekend. Zorg dat iedereen zondagmiddag heelhuids weer terugkeert met vooral mooie herinneringen die een basis zullen zijn voor een sterk groepsgevoel in de tweede seizoenshelft.