A-selectie sluit af in zonnig Kamerik

Afgelopen zondag 30 mei is er door de selectie inclusief begeleiding op een leuke manier dit toch wel vervelende seizoen afgesloten. Een seizoen waarin we maar 4 competitiewedstrijden konden spelen en wat vooral gekenmerkt is door improviseren langs de verschillende Corona beperkingen.

Toch is er door het hele jaar heen wel maximaal getraind door de groepen. Daarvoor een groot compliment aan de staf onder leiding van Pieter van Zoest die toch iedere keer weer zorgden voor een goede invulling van de (met name trainings)activiteiten.

Zondag 30 mei hadden TC en SLC een leuke middag in Kamerik georganiseerd. Onder een heerlijke zon werd er in het landelijke Kamerik een toernooi Footgolf gespeeld. 9 teams van 4 spelers streden op 18 officiële holes van locatie Kamerijck om de titel Foot Golf Kampioen van sv DONK. Daarbij was zelfs de voorzitter van de partij die voor de gelegnehid zijn Foot Golf schoenen uit het vet had gehaald. Of er uiteindelijk allemaal goed geschreven is zullen we nooit weten, maar het kwartet Mark van Doeland, Jarno Welleman, Mo Jrezzi en Mark Lugthart mocht zich als “kampioen van de zachte voeten” laten kronen. Alex en Michelle van sponsor Vidocq zullen dit kwartet binnenkort wel verwelkomen.

Na afloop werd het seizoen met een drankje en hapje op het speciaal voor DONK klaar gezette terras afgesloten. Al met al een hele leuke afsluiting van een seizoen wat we graag zo snel mogelijk achter ons laten.

We gaan nu tijdens het EK 4 weken met vakantie. De training starten we op dinsdag 29 juni weer op voor een periode van 3 weken. Als de versoepelingen zich doorzetten gaat dit ook mogelijkheden geven om op dat moment weer wedstrijden te spelen. Alles op weg naar een hopelijk nieuw seizoen wat weer afgemaakt gaat worden.

We houden iedereen via de website en social media op de hoogte.
Veel plezier met het volgen van het EK,

Selectie, begeleiding, TC en SLC.