23 juni 19.30 – Kijk mee! – bekendmaking ING sponsoring voor SV Donk

Beste Donkianen,

SV Donk heeft een pitch ingediend om in aanmerking te komen voor een driejarig sponsorcontract van ING om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelingen en te professionaliseren.

Bericht van ING

We kregen het volgende bericht van de ING: We willen jou en je club bedanken voor jullie deelname. We hebben ruim 200 aanmeldingen ontvangen. De pitch van jouw club hebben we met veel enthousiasme gelezen en voor jouw club hebben we dan ook goed nieuws.

Online bekendmaking sponsoring – alle clubleden zijn uitgenodigd

Om het goede nieuws met jouw club te delen, vragen we je deel te nemen aan een online bijeenkomst op dinsdag 23 juni om 19.30 uur.

Tijdens deze online bijeenkomst delen we meer details. Het belooft een inspirerende en verrassende bijeenkomst te worden, dus zorg dat je hier bij bent.

Mis het niet – Schijf je z.s.m. in!

Het bestuur en alle clubleden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze online bijeenkomst. Mis het niet en schrijf je meteen in! Dat kan via deze link. Je krijgt dan per e-mail de inloggegevens voor de bijeenkomst toegezonden. Leuk om dit goede nieuws met zoveel mogelijk Donkianen te bekijken. We laten dan meteen onze betrokkenheid als club zien.

Hopelijk tot 23 juni tijdens de online bijeenkomst.

Met sportieve groet,

Bestuur en meiden/dames van sv DONK