Voorbeschouwing Selectievoetbal 5 mei

Op bevrijdingsdag is er nog geen programma voor DONK 1 (afgelopen donderdag werd in een oefenwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser Berkel enigszins geflatteerd met 5-1 verloren), maar voor DONK2 kan het een hele mooie dag worden.

DONK 2 speelt een belangrijke (thuis)wedstrijd tegen VOC. Een lastige horde op weg naar het kampioenschap. In de uitwedstrijd werd een van de weinige keren dit seizoen verloren. Thuis moeten de punten zondag naar geelzwart. Als IJsselmonde zondag vervolgens punten verspeelt en DONK wint zelf is het tweede kampioenschap op rij een feit voor de ploeg van Remco, Frank en Kees. Eerst maar zelf aan de winst gaan werken. Een mooie uitdaging waarbij zij uw steun goed kunnen gebruiken.
De wedstrijd begint zondag om 11 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Vorselman.
Veel plezier en succes allemaal!!!