Unive nieuwe sponsor SV Donk.

“Veel mensen kennen ons van ‘Daar plukt ú de vruchten van’ en ‘Zonder winstoogmerk’. En daar zijn we blij om, want dit zegt veel over wie we zijn”, aldus Sjors van Hanswijk, werkzaam bij Univé Zuid-Holland. “Univé wil namelijk meer zijn dan verzekeraar alleen. We willen met elkaar risico’s voorkomen, gevolgen beperken en alleen verzekeren als het echt nodig is. We zorgen ook voor persoonlijk advies en hulp, altijd dichtbij. In Gouda hebben we bijvoorbeeld een advieswinkel waar we klanten graag adviseren. Daarnaast kun je bij ons 24 uur per dag online terecht, via onze website en de Univé App”,.

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Daarom is Univé via de winkels en kantoren als Supporter van Sport jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en –initiatieven. Sjors vertelt verder over het ontstaan van de sponsoring van SV Donk: “De klant staat bij ons centraal en we zijn erg betrokken bij lokale activiteiten. Vandaar dat een sponsorschap van een lokaal grote voetbalvereniging goed bij onze filosofie past.”

Sjors is enthousiast over de sponsoring van SV Donk: “Ik ben erg blij dat ik mijn werk met mijn hobby zo kan combineren, omdat ik uit beide veel plezier en energie haal. En als leden meer informatie willen wat Univé voor hen kan betekenen, adviseer ik natuurlijk graag!”