Tanken bij Total en zo geld sparen voor voetbalclub sv DONK

Vele leden hebben een auto en dienen deze vol te gooien met benzine en/of diesel.

Indien men tankt bij Total kan men een clubcard van Total nemen, waarmee je punten kan sparen om zo artikelen met korting via Total aan te schaffen. Daarnaast kan je deze kaart activeren om geld te sparen voor voetbalclub sv DONK.

Onlangs hebben we weer een bedrag over gemaakt gekregen van de Total voor onze vereniging en het zou mooi zijn als meer leden hieraan mee willen doen.

Tanken moet je toch en als je dit bij Total doet en je clubcard nog niet hebt geactiveerd, kan je dit gaan doen.

Het kost u niets maar levert sv DONK weer extra centjes op

En er is nog meer goed nieuws! Ook komend seizoen kan er weer gespaard worden via Total Club voor uw club. Dus spoor uw  leden aan om mee te doen aan deze unieke actie, en zo de club een handje te helpen. Hoe meer leden meedoen hoe hoger het bedrag wordt! Dan kunnen wij hopelijk aan het einde van seizoen 2019/2020 weer een mooi bedrag overmaken aan uw club.

Meer informatie over de hele actie is te vinden op voetbal.nl/clubactie of op www.total.nl/TotalClub.

Bestuur sv DONK