sv DONK organiseert Jober Thoen Memorial toernooi

De selectie van sv DONK is dinsdag 13 augustus gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onderdeel daarvan vormt een twee-daags thuistoernooi op donderdag 22 en zaterdag 24 augustus. Op deze dagen nemen naast ons eigen vlaggenschip ook de eerste elftallen van GC&FC Olympia, RVC’33 en vv Groeneweg deel. We hebben het toernooi mede vernoemd naar Jober Thoen als eerbetoon voor al zijn verdiensten.
De loting heeft plaatsgevonden en het programma op dit toernooi is als volgt
  • Donderdag 22 aug (20.00 uur) ; sv DONK – vv Groeneweg en RVC’33 – GC&FC Olympia
  • Zaterdag 24 aug (17.00 uur); sv DONK – GC&FC Olympia en RVC’33 – vv Groeneweg
Tijdens dit toernooi krijgen de teams 3 punten voor een gewonnen wedstrijd, 1 punt voor een gelijkspel en voor elk doelpunt (met een maximum van 5) 1 punt. Per wedstrijd zijn dus 8 punten te behalen.
Een mooie start van het nieuwe seizoen. Wij hopen op goed weer en veel toeschouwers aan het einde van de vakantie en het begin van het nieuwe seizoen. Dus kom gerust een kijkje nemen tijdens deze 2 dagen.