Ondertekening contracten begeleiding selectie

Op donderdag 9 mei vond de formele ondertekening van de contracten met hoofdtrainer Pieter van Zoest, sportverzorger Fred Klomp en fysiotherapiepraktijk en onze hersteltrainers van Fysio Visiq plaats. Voorzitter Ruud Lubken ondertekende in het bijzijn van de volledige selectie de contracten waarmee deze 3 zeer gewaardeerde krachten nog een jaar langer aan onze club zijn verbonden. Na het onderteken van deze contracten werden ook de overige leden van het begeleidingsteam van de selectie door het Bestuur bedankt voor hun inzet en de belofte ook volgend jaar actief te zullen zijn in hun huidige functies. Kortom; ook binnen de begeleiding een hoge mate van stabiliteit. Allemaal heel veel succes !!!

Technische Commissie sv DONK