Ereleden sv Donk

04 April 2014

Van de bestuurstafel

Verkeerssituatie rondom de Julianasluizen

Het schiet al op en rondom de bouwvakken moet het werk klaar zijn. Voor de fietsers is er al een hele verbetering zichtbaar. Na plaatsing van de tweede brug is de fietsroute van en naar het sportpark DONK een stuk verbeterd. Het fietspad is nu gelegen aan de Gouwe kant van de bruggen en dat blijft zo.

Het grote voordeel voor de fietsers is dat zij zonder een oversteek van een verkeersweg het sportpark DONK kunnen bereiken.

Ballenhengels

Een vriendelijk verzoek om de ballenhengels na gebruik zichtbaar terug te plaatsen en niet in het gras te laten liggen.

Niet roken in clubhuis en kleedkamers

Niet roken in clubhuis en kleedkamers wil zeggen dat ook de hal hieronder valt!

Parkeren voor de toegangshekken
Het mag duidelijk zijn dat parkeren voor de toegangshekken verboden is. Dat staat ook aangegeven, maar sommigen zijn hardleers en doen het toch. Dat gaf enige weken geleden een hoop consternatie omdat er een ziekenwagen het terrein op moest. Was die ziekenwagen voor de foutparkeerder bestemt, dan had hij een groot probleem gehad!

Namens het bestuur, Hans Dessing Voorzitter

Bedankt!

Hallo Donkiaanen.
Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling tijdens mijn ziekte.
Bestuur, JOC, jeugdcommisie, dames, selectie, Donk 6, barcommissie en alle donkiaanen.
Zoveel belangstelling en kaarten dat doet een mens goed. Zo zie je, het is echt een familie club DONK.
BEDANKT Rinus & Teuni.

Klik hier voor blad 1 - 2 - 3 - 4 - 5