Ereleden sv Donk

April 2014

Van de bestuurstafel

Vragenlijsten vrijwilligers

Een aantal weken geleden zijn er vragenlijsten verstuurd naar de ouders van onze jeugdleden. Een vriendelijk verzoek aan die ouders die de lijst nog niet ingeleverd hebben, dit deze maand nog te doen. Lijsten kunnen in de rode bus naast de leesplank gedeponeerd worden. Bij voorbaat dank.

Diefstal uit de kleedkamers

Deze maand zijn er spullen ontvreemd uit een van de kleedkamers. Naam van de dader is bekend en aan de politie doorgegeven.

Wij willen er opnieuw op wijzen dat de vereniging niet verantwoordelijk is voor eigendommen van spelers, speelsters en andere bezoekers. Wij adviseren om waardevolle spullen thuis te laten of in een locker in de WL te bewaren. Daarnaast natuurlijk ook de kleedkamer afsluiten.

Niet roken in clubhuis en kleedkamers

Niet roken in clubhuis en kleedkamers wil zeggen dat ook de hal hieronder valt!

Parkeren voor de toegangshekken

Het mag duidelijk zijn dat parkeren voor de toegangshekken verboden is. Dat staat ook aangegeven, maar sommigen zijn hardleers en doen het toch. Dat gaf enige weken geleden een hoop consternatie omdat er een ziekenwagen het terrein op moest. Was die ziekenwagen voor de foutparkeerder bestemt, dan had hij een groot probleem gehad!

Namens het bestuur, Hans Dessing Voorzitter

Uitnodiging Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Hierbij hebben wij het genoegen U uit te nodigen voor het bijwonen van de jaarvergadering, die gehouden wordt op

Maandag 12 mei 2014

Aanvang 20:00 uur in de kantine van onze vereniging

1. Opening door de voorzitter

2. Ingekomen stukken

3. Notulen van ALV Najaar 2013

4. Voorlopig financieel resultaat seizoen 2013-2014

5. Presentatie begroting seizoen 2014-2015

Vaststellen van de contributies per 1 juli 2014

6. Bestuursverkiezing

Geheel bestuur aftredend en herkiesbaar, mits er tegenkandidaten zijn

Andere kandidaten voor bestuursfuncties kunnen schriftelijk worden voorgedragen bij de secretaris tot 5 mei 2014.

7. Technisch beleid – Presentatie

8. Vrijwilligersbeleid

10. Sluiting

Maak gebruik van uw stemrecht en kom naar deze vergadering. Dit is de enige en juiste plaats om voorstellen in te dienen en mee te beslissen voor het goed functioneren van de vereniging.

Donateurs, donatrices en belangstellenden zijn ook van harte welkom, maar hebben bij eventuele stemmingen geen stemrecht.

Namens het bestuur,

C. KuijfSecretaris