Nacompetitie DONK 3 zondag 2 juni 2019

Nadat DONK 3 de eerste 4 wedstrijden van het seizoen hadden verloren, leek het seizoen al voorbij

Na de opstartproblemen om het Derde Elftal qua spelers goed te bemannen en ook het 1e en 2e nu voldoende spelers hadden na vakanties e.d. heeft het team zich vanaf dat moment herpakt.

Onder leiding van Raymond Gelderblom en Edwin Top werd de ene overwinning na de andere behaald en klom men langzaam op van de laatste plaats op de ranglijst naar een middenmootpositie net onder de top 4, die redelijk aan elkaar gewaagd waren, en bleef men tot aan de winterstop ongeslagen.

De eerste wedstrijd na de winterstop was tegen koploper Slikkerveer en die werd helaas gelijk gespeeld, anders was men die tot op 3 punten genaderd. Hierna ging DONK door met behalen van overwinningen en steeg men door naar plek 2 op de ranglijst en pas op 12 mei werd er helaas weer een keer verloren bij HOV. In de ene laatste wedstrijd de periodetitel behaald door concurrent in de periode Antibarbari te verslaan en DONK 3 sloot het seizoen af in stijl met een 8-1(scheidsrechter vermeldde 7-1).

Waardoor de 2e plaats in de competitie behaald werd en men nu op Zondag 2 juni a.s. de eerste competitiewedstrijd mag spelen op DONK terrein tegen CWO 2. Aanvang is 11 uur onder leiding van scheidsrechter Steenbergen uit Oudewater.

De winnaar van deze wedstrijd speelt op Maandag 10 juni de finale van de nacompetitie tegen Meeuwenplaat 2 op neutraal terrein.

Een reden dus voor menig DONK-supporter om zondag 2 juni de spelers van DONK 3 te komen aanmoedigen in de jacht op promotie naar de res. 2e Klasse.

Bestuur sv DONK