Met de bus naar de promotiewedstrijd van DONK 1

A.s maandag 10 juni (2e Pinksterdag) speelt DONK 1 de promotiewedstrijd tegen vv Stompwijk. Bij winst spelen we volgend jaar in de tweede klasse. Dat zou toch heel mooi zijn !!! De wedstrijd wordt gespeeld op het complex van vv Moerkapelle en begint om 14.00 uur. Daar moeten natuurlijk zo veel mogelijk Donkianen getuige van kunnen zijn.

De SLC heeft gemeend de mogelijkheid te bieden om deze wedstrijd per bus bij te wonen. Daarom is er net als vorig jaar een dubbeldekbus geregeld waarin zowel de spelers- en begeleidingsgroep als 60 supporters vervoerd kunnen worden naar Moerkapelle.

U kunt voor EUR 5,00 een plekje in de bus reserveren door een mail te sturen naar Pieter van Houten van de SLC. Gebruik daarvoor het volgende mailadres; pvh@dutracogouda.com. Uw bijdrage kunt u in de bus voldoen.

Voor de eerste 60 personen die zich melden, maken we een plekje vrij. De bus vertrekt ca. 12.30 uur van het DONK-complex.

Ga gezellig mee en moedig onze jongens massaal aan !!! Tot maandag !!!