Woerden F1 – DONK F1, uitslag 4-4

Vandaag de wedstrijd tegen Woerden F1 ,een team dat in de tweede helft van de competitie goed bezig is.Een lekker zonnetje zorgde voor een mooie zaterdag.

ging er net niet in.Kort daarop speelde Mo naar Sil en deze liet Issam terecht 0-1 scoren.Woerden werd iets beter maar een hard afstandschot van Tim spatte op de paal uiteen maar had meer verdient.Een uitbraak van Woerden betekende vlak voor rust nog wel de 1-1.

Na de pauze drukte wij Woerden naar achter en Divine scoorde bijna de 1-2,maar bijna telt helaas niet.Sil schoot ook nog een keer hard op de paal en zo hadden wij nog enkele 100 procent kansen.En toen u raadt het al kwam weer het puntje omschakeling van balbezit naar balbezit tegenstander om de hoek kijken.Tijdens het druk zetten waren wij met vijf man voorin te vinden en de bal belande in de handen van de doelman van Woerden,deze keek goed zag drie spelers van Woerden voorin vrij staan tegenover Denzell en keeper Stijn ( deze maakt goede vorderingen als keeper )en er was geen houden aan 2-1. een klein foutje zorgde toen ook nog voor de 3-1.Gelukkig bleven wij nog wel meedoen en scoorde. Mo fraai de 3-2 en een kopbal van Issam verdween net over het doel.Wederom een overtal situatie achterin zorgde voor de 4-2 achterstand.Toch en dat was knap veerde wij weer op en Mo scoorde 4-3 en Issam de terechte 4-4 waarmee wij de wedstrijd beeindigde.We hebben de kansen gehad maar met een punt gingen wij naar huis.

Tot volgende week mannnen.

Marco