Winterprogramma selectie DONK

Dinsdag a.s. wordt er door Donk 1 thuis een oefenwedstrijd gespeeld tegen VOC 1 (waar Patrick Akerboom trainer is geweest). Donk 2 speelt ook thuis tegen ONA 2, beide wedstrijd beginnen om 20.15 uur.

Verder vertrekt de selectie komende vrijdag voor een trainingskamp naar Maastricht, alwaar op zaterdag voor donk 1 een oefenwedstrijd op het programma staat tegen vv Nita 1 en speelt Donk 2 een wedstrijd tegen vv Eijsden 2, beide wedstrijden starten om 17.00 uur.

Zondagmiddag komen de spelers weer terug naar Gouda, alwaar men gezamenlijk naar de tweede helft van de wedstrijd Ajax – Feyenoord zullen kijken.

Dinsdag 23 januari spelen beide elftallen een oefenwedstrijd uit tegen Groeneweg, aanvang 20.00 uur.