Vrijwilligersavond

Vrijdag 6 juli vindt de jaarlijkse vrijwilligers/medewerkersavond plaats. Als dank voor uw inzet in het afgelopen seizoen, nodigen we u graag uit voor een hapje en drankje
Mocht u geen uitnodiging ontvangen hebben in u mail, maar wel vrijwilliger zijn, dan kunt u zich alsnog aanmelden via: secretaris@svdonk.nl
Het kan zijn dat u nog niet geregistreerd staat in Sportlink als vrijwilliger, ook dan heeft u waarschijnlijk geen uitnodiging ontvangen. We raden u aan om dan even contact op te nemen met ledenadministratie@svdonk.nl. U wordt dan in het vrijwilligersbestand opgenomen met uw functie en e-mailadres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de activiteiten binnen DONK. Ook kan het zijn dat uw e-mailadres niet juist is. Wij zouden het fijn vinden als u ook dan even contact opneemt met de ledenadministratie.
Bestuur SV DONK